Konkurss! Balvā aviobiļetes

Posted On :

Superbiletes.lv, sadarbībā ar vortālu StarSpace.lv, izsludina konkursu par labāko video liecību, kurā redzams meteors, kas šajās brīvdienās uzliesmoja virs Latvijas!

Spožais uzliesmojums debesīs novērots visā Latvijas teritorijā, naktī no sestdienas uz svētdienu, 22. maiju, ap pulksten 2:40.

Kā piedalīties:

Piedalīties var gan video autori, gan tie cilvēki, kas ieteikuši video autoriem piedalīties konkursā! Tieši tā, palīdzi mums nomedīt vislabāko video!

1) ja esi uzfilmējis video, kurā redzams minētais meteors, ievieto šo klipu kādā no video portāliem (piemēram, YouTube), un saiti uz savu klipu iekopē šī raksta komentāros.

2) savukārt, ja pašam nav bijusi iespēja šo notikumu iemūžināt, bet pazīsti kādu, kam varētu būt konkrētās nakts video ieraksts ar skatu uz debesīm (piemēram, webkameras vai uzņēmumu drošības kameras), mudini šo cilvēku pārskatīt video arhīvu un piedalieties konkursā abi, ja notikums tiešām fiksēts kamerās.

Balvas:

Balvās divi Ryanair lidojumu kuponi 25 eiro vērtībā, ar kuru iespējams nosegt lidojumus uz jebkuru Ryanair maršrutu (vairāk par Ryanair kuponiem lasīt šeit – ryanair.com), un / vai ekskursija uz StarSpace privāto observatoriju*.

Konkursa noteikumi:

Video liecību jāpiesaka šī raksta komentāros līdz 6. jūnijam (ieskaitot).

Ja konkursā uzvar video, kura autors ir privātpersona, šis cilvēks balvā saņem Ryanair lidojumu kuponu 25 eiro vērtībā.

*Ja konkursā uzvar video, par kura autoru piesakās uzņēmums, šis uzņēmums balvā saņem StarSpace privātās observatorijas apmeklējumu cilvēku grupai skaitā līdz trīsdesmit personām.

Ja konkursā uzvarējušā video autors pieteicies kāda mūsu apmeklētāja pamudināts, šis pamudinātājs arī saņems Ryanair lidojumu kuponu 25 eiro vērtībā (ar noteikumu, ka video autors norādīs kurš viņu pamudinājis piedalīties konkursā).

Seko jaunumiem:

Astronomijas jaunumi – http://www.starspace.lv

10 responses to “Konkurss! Balvā aviobiļetes”

  1. Bianna Avatar
    Bianna

    BIANNA: у нас в сkype пропал ночью интернет до 2.59!а у камер наблюдения пропадала работа таймера

  2. Suse Avatar
    Suse

    Lāča video daudz iespaidīgāks… bet kas tur ar taimeri notiek? Laiks uz mirkli apstājās? Vai arī kaut kāda videomontāža? 🙂

  3. Lacis Avatar
    Lacis

    Kad pulkstenis nemainās tajā brīdī sistēma neveica ierakstu, kad pulkstenis skaita notiek ieraksts!

  4. Superbiļetes.lv | Lētākās aviobiļetes Avatar

    Lāča video pagaidām vislabāk redzams bolīda lidojums, paldies par linku!

  5. Gifs Avatar
    Gifs

    http://www.mersrags.lv/

    Es varu ar šo piedalīties? 🙂

  6. Agzas Avatar
    Agzas

    nu man tas gifs patīk vislabāk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *