Aviobiļetes tagad iespējams pirkt arī Superbiļetes.lv lapā!

Posted On :

Jūsu viedoklis:

Nesen veicām aptauju, vai Superbiļetes.lv apmeklētāji šeit vēlētos ne tikai lasīt par aviobiļešu akcijām, bet arī uzreiz iegādāties aviobiļetes. Vairums cilvēku nobalsoja par šādu iespēju, tāpēc mēs uzsākām meklēt sadarbības partneri starp uzticamām tūrfirmām.

Īpašās aviobiļešu cenas:

Sadarbību uzsākām ar Eurotravel, un tika noslēgta vienošanās, lai portālā Superbiļetes.lv tiktu piedāvāts rezervēt aviobiļetes lētāk nekā citās aviobiļešu lapās. Tāpat arī plānots piedāvāt īpašas akcijas uz konkrētiem galapunktiem tikai mūsu mājas lapā 😉 Protams, ne uz visiem galapunktiem vienmēr pie mums atradīsies zemāko cenu Latvijā, bet ir vērts salīdzināt mūsu cenas ikreiz kad gatavojaties kur lidot!

Arī “Low cost” aviokompāniju biļetes:

Tagad piedāvājam arī lēto aviokompāniju biļetes pirkt tepat Superbiļetes.lv lapā! Pie tam, ar virkni bonusu, kurus “Low cost” aviokompānijas savās mājas lapās nepiedāvā! Par cenu politiku un atvieglojumiem lasiet šeit – “Kāpēc pirkt “Low cost” aviokompāniju aviobiļetes mūsu lapā“.

Rezervēšanas sistēma:

Nu jau vairākas nedēļas iekš Superbiļetes.lv ievietojām un testējām aviobiļešu pirkšanas sistēmu. Testēšana nu ir beigusies, un oficiāli ziņojam, ka tagad pie mums var iegādāties aviobiļetes uz jebkuru pasaules galapunktu par izdevīgām cenām!

Esiet laipni lūgti izmantot mūsu aviobiļešu rezervēšanas sistēmu! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *