Primera Air aviobiļešu kompensācijas

Posted On :

Primera Air lidmašīna

Tā kā Primera Air ir bankrotējis, Skycop ekspertu viedoklis par naudas atgūšanu:

Ja izmantojāt kredītkarti:
Tie pasažieri, kuri iegādājās aviobiļetes, izmantojot kredītkarti, var lūgt kredītiestādei iesniegt prasību par neizpildītajiem pakalpojumiem, aviokompānijas maksātnespējas dēļ.

Ja iegādājāties ceļojuma apdrošināšanu:
Pārbaudi, vai ceļojuma apdrošināšanas polise sedz zaudējumus, kas radušies atcelta vai traucēta ceļojuma gadījumā, kura iemesls ir kompānijas bankrots.

Ja izmantojāt tūroperatora pakalpojumus:
Starptautiskā Gaisa transporta asociācija nodrošina norēķinu servisu starp aviokompānijām (BSP) un ceļojumu aģentiem, ar kura palīdzību pastāv iespēja vienoties par līdzekļu atgūšanu aviokompānijas bankrota dēļ. Viss ir atkarīgs no vietējās maksātnespējas administrēšanas likumdošanas, taču jebkurā gadījumā pasažieriem ir ieteicams vērsties pie sava ceļojuma aģenta, lai noskaidrotu iespējas atgūt naudu par iegādāto biļeti.

Ja nepieciešams, te ir Primera Air kontakti Latvijā – PrimeraAir Nordic SIA, Gunāra Astras iela 1c, Rīga. Un Primera Air tālrunis informācijai +371 66932586
Papildus informācijai skatiet oficiālo mājas lapu šeit – PrimeraAir.lv

Saistītā informācija:
Pārējās aviokompānijas kas veic tiešos vai kombinētos lidojumus no Latvijas.

Par šo blogu:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu un ceļojumu blogs, kas domāts tiem, kas dodas strādāt vai atpūsties. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lētas aviobiļetes, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.