Airbnb atlaižu kupons

Posted On :

Airbnb atlaižu kuponi tiem, kas nevēlas izmantot viesnīcu

Iedomājieties kā Jūs aizbraucat ciemos pie draugiem, kuri jūs izmitina, parāda apkārtni, izstāsta visus knifus, un piedevām viņu dzīvoklītis ir baigi tuvu pilsētas centram – jauki, vai ne? Tieši to piedāvā Airbnb – tā ir naktsmāju sistēma, kurā dzīvokļu vai māju īpašnieki piedāvā tūristiem īrēt savas telpas uz dažām dienām, nedēļu vai pat mēnešiem.

Airbnb atlaižu kupons 31 eiro vērtībā pieejams te, ja reģistrējaties vai veicat pirmo naktsmāju pasūtījumu.

Parasti dažu dienu vai nedēļas termiņš ir ļoti izdevīgās cenās. Visbiežāk cilvēki, kas jau iepazinuši Airbnb, to izvēlās dēļ labajām atrašanās vietām. Ja Jums nepatīk vai apnikušas viesnīcas, tad obligāti jāizmēģina Airbnb!

airbnb-kupons

Ja patīk pavisam savādas lietas, tad Airbnb ir tieši īstā vieta, kur meklēt villas, dizaina dzīvokļus, būdiņas mežā, vai angāru ostā. Nu jau pieejams tīkls ar piedāvājumiem 34000 pilsētu un kopā 192 valstīs!

Vēl kas interesanti – Airbnb pēdējā gada laikā strauji attīstās arī Latvijas un kaimiņvalstu teritorijās. Ja esat tukšas mājas vai dzīvokļa īpašnieks, sāciet pelnīt naudu! Atliek reģistrēties, salikt bildes un aprakstu, un gaidīt pirmos tūristus 🙂 Iespējams gan meklēt dzīvošanai tikai istabu, vai arī izīrēt vienu lieku istabu, ja vēlaties tepat Rīgā nopelnīt naudu.

Perfektā naktsmāju alternatīva viesnīcām – AirBnB!

Par Superbiletes.lv:

Aviobiļetes un aviobiļešu akcijas tiek apkopotas lapā Superbiletes.lv – tas ir kā jaunumu blogs ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.