Kas ir Ryanair drošības nauda / nodeva?

Posted On :

Kas ir Ryanair drošības nauda (nodeva), un kam tā jāmaksā! Noteikti esat dzirdējuši par kaut kādu mistisku nodokli Rīgas lidostā, bet ja nē, tad pēdējais laiks par to uzzināt, lai pirms paša lidojuma nebūtu nepatīkamu pārsteigumu.

Ryanair drošības nauda?

Tā ir Rīgas lidostas izdomāta maksa (“nodoklis”) 7 eiro (4.92 LVL) apmērā, kas jāmaksā visām aviosabiedrībām par katru izlidojošo pasažieri. Citas avio firmas jau iekļāva šo maksu savās biļešu cenās, izņemo Ryanair!

Kam jāmaksā Ryanair drošības nauda?

Visiem pasažieriem, kas izlidos ar Ryanair no Rīgas lidostas. Jums jāmaksā tikai vienu reizi par vienu reisu. Piemēram, ja lidojat Rīga – Dublina – Rīga, tad maksājiet tikai par Rīga – Dublina posmu. Vai arī maršrutā Rīga – OsloTenerifeBrisele – Rīga, tad arī maksājiet tikai par pirmo izlidojošo reisu Rīga – Oslo.

Kāpēc tikai Ryanair pasažieriem? To lasiet mūsu sadaļā kas veltīta lidostas nodevai (sk. saiti zemāk).

Kā maksāt Ryanair drošības nodevu?

Apmaksāt Ryanair drošības nodevu var trijos veidos – uz vietas lidostā speciālos aparātos (pieņem kartes) un info centrā, kā arī ar īsziņas palīdzību.

Visu informāciju skatiet sadaļā lidostas drošības nodeva!

Ryanair drošības maksa

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.