Ryanair jaunākie uzlabojumi

Posted On :

Lēto lidojumu aviokompānijas Ryanair jaunumi šonedēļ. Patīkamas ziņas no Eiropas lidojumu giganta!

Ryanair jaunumi

Ryanair salona bagāža

Tagad Ryanair lidmašīnas salonā pilnīgi oficiāli bez maksas drīkst ienest arī otru somu! Tā gan ir atļauta mazākā izmērā – 35 x 20 x 20 cm. Tas ir saistīts ar to, ka daudziem pasažieriem vienmēr ir līdzi fotoaparāts vai planšetes dators, tāpēc Ryanair izdomājuši izbeigt mūžīgo kasīšanos par divām somām 🙂

Ryanair iekāpšanas kartes lētāk

Tiek samazināta maksa par atkārtotu iekāpšanas kartes (boarding card / boarding pass) izprintēšanu lidostā! Ja ir gadījies to aizmirst mājās, bet iečekošanās lidojumam jau ir veikta caur internetu, tad lidostā šo iekāpšanas karti varēs izprintēt tikai par 15 eiro (vai 15 GBP, ja, piemēram, lidojat no Londonas). Rīgā meklējiet info pie Ryanair lodziņa (labā puse/vidus ieejot Rīgas lidostā).

Ryanair sēdvietu numerācija

Kā jau ziņots avio jaunumu novembra rakstā, februārī visās Ryanair lidmašīnās tiks ieviesta sēdvietu numurēšana! Par šo info vēl sekos, bet pagaidām izskatās, ka sēdvietu numurus piešķirs nejauši. Ja vēlēsieties pirkt konkrētus numurus (piemēram, ģimenei vairākas vietas blakus), par to būs nedaudz jāpiemaksā.

Superbiletes.lv portāls:

Superbiletes.lv Tevi informē par aviobiļešu akcijām un avio jaunumiem. Ja patīk, tad pievienojies Facebook vai seko ar Twitter!