Lētas aviobiļetes uz Skotiju

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Skotijas pilsētām, lidojumi rudenī un ziemā. Lidojumi uz Skotiju nopērkami no Rīgas un Lietuvas lidostām. Atkarībā no izvēlētā laika un maršruta cenas var mainīties jo tuvāk lidojuma datums, jo dārgāk. Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumu – biļešu cenas, pasažieru skaits, lidojuma datumi, aviokompānijas.

Ko darīt Skotijā?

Skotijas pilsētas var braukt aplūkot vienkārši ekskursijā (Edinburga ir ļoti smuka pilsēta, kuras pils uzcelta uz izdzisuša vulkāna), vai tikai iepirkties (šopings labāks būs Glāzgovā, īpaši neko citu tur nav ko redzēt). Bet vilciena maršrutā no Glāzgovas Prestvikas lidostas uz Glāzgovu ir vairākas mazpilsētas pie jūras, smukas vietas pastaigām un atpūtai 🙂 No Glāzgovas ar vilcienu ērti aizsniedzami arī vairāki Skotijas ezeri un kalni. Agrāk, uzrādot vilcienā Ryanair aviobiļeti, vilciena biļetēm tika dota atlaide (meklējiet info lidostā).

Aviobiļetes uz Skotiju

Aviobiļetes uz Glāzgovu (lētāk būs 54 Ls turp-atpakaļ lidojums no Rīgas oktobrī)

Aviobiļetes uz Edinburgu (lētāk būs 159 Ls turp-atpakaļ lidojums no Rīgas decembrī)

Aviobiļetes uz Edinburgu no Kauņas (74 Ls turp-atpakaļ oktobrī)

Aviobiļetes uz Edinburgu no Viļņas (114 Ls turp-atpakaļ novembrī)

Uz Skotiju lētākos lidojumus ieteicams pirkt mēnesi divus pirms Jūsu plānotā datuma. Bet reizēm iespējams dabūt arī ļoti lētas biļetes tikai nedēļu pirms lidojuma!

aviobiļetes uz Skotiju

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.