Kāpēc jāapmeklē izstāde Balttour

Posted On :

Balttour 2013 vēl šodien un rīt!

Balttour ir lielākā tūrisma izstāde Latvijā, un tajā šogad piedaloties aptuveni 700 dalībnieku. Šo izstādi ir vērts apmeklēt divu iemeslu dēļ: atlaides, ko piedāvā tūroperatori (arī izlozes, piemēram, no airBaltic), un interesantie izstādes eksponāti.

Dažādas atlaides vai bonusus piedāvā gandrīz visas tūrisma kompānijas, var droši iet klāt un jautāt, ja neredz īpašo cenu baneri. Jāpiebilst, ka atlaides ir pieejamas tikai šajās dienās, kamēr notiek izstāde. Ieeja maksā 3 Ls pieaugušajiem, un bērniem līdz 7 gadu vecumam bez maksas. Viss info lapā http://www.balttour.lv.

No pašmāju eksponātiem ir daudz pārstāvēti reģioni, viesnīcas, kempingi, dažādi rokām darināti eksponāti (mākslas priekšmeti, gardumi, vīns). No kaimiņu valstīm daudz viesnīcu un SPA piedāvājumi. Ir arī vairāki eksotisko valstu stendi, katrs ar kaudzi bukletu un smaidīgiem ārzemniekiem 🙂 Ieskatam, dažas bildes no izstādes (visas bildes šajā Flickr galerijā).

Mustang īpašais taksis no BalticTAXI, ko var pasūtīt vienkārši piesakot operatoram, un tarifs esot parastais:
Mustang taxis, monstrs, ko var pasutit jebkurs pa BalticTAXI ... on Twitpic

Atlaižu procenti tūrfirmu stendos:
Vel atlaides no Balttour. Izstade bus vala ari rit un parit, ... on Twitpic

Vairāki stendi ar dzīvniekiem, kas ļoti patiks bērniem:
Balttour ir ari ferma ar istiem dzivniekiem :D on Twitpic

Ir arī aktīvās atpūtas pārstāvji:
Jūras laivas arī var satikt Balttour, vasarā obligāti jāizmēģ... on Twitpic

Par mums:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.