Kā samaksāt par aviobiļetēm

Posted On :

Maksājumu veidi, pērkot aviobiļetes ar Superbiletes.lv

Atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem “Kā es varu samaksāt par aviobiļetēm?” – pie mums iespējams norēķināties skaidrā naudā, ar bankas pārskaitījumu, uzreiz ar internetbanku, vai ar maksājumu karti.

Samaksa skaidrā naudā

Skaidrā naudā par aviobiļetēm iespējams norēķināties SIA Eurotravel birojā (Superbiļešu partneris, kas nodrošina aviobiļešu rezervāciju mūsu lapā) Rīgā, Lāčplēša ielā 29.

Samaksa ar interneta banku

Par aviobiļetēm varat maksāt uzreiz arī caur Jūsu internetbanku, ja tā ir viena no norādītajām Latvijas bankām: Swedbank, SEB Banka, Nordea. Un ārzemju bankas: Barclays, Lloyds Bank, HSBC Bank.

Aviobiļešu apmaksa

Iespējams norēķināties arī ar WebMoney!

Samaksa ar pārskaitījumu no bankas

Rekvizīti bankas pārskaitījuma veikšanai:

Swedbank
SWIFT HABALV22
Konts LV11HABA0551014561071

SEB
SWIFT UNLALV2X
Konts LV76UNLA0050007017045

Samaksa ar maksājumu karti

Tiek pieņemtas gandrīz visa tipa maksājumu kartes! Master card, Maestro, Visa un Visa Electron. Ja tomēr maksājuma brīdī rodas jautājumi, sazinieties ar mums.

Svarīgi par nomaksas termiņu

Rezervējot aviobiļeti, Jūs varat arī uzreiz nemaksāt (piemēram, ja konts izrādās tukšs, vai alga vēl nav ieskaitīta!). Bet lai norezervētā biļete netiktu anulēta dēļ ilgi nesaņemta maksājuma (piemēram, ja pieteicāt biļeti internetā un vēl neesat samaksājis, bet maksāt izvēlējāties nākt uz ofisu pēc divām dienām), tomēr vēlams veikt maksājumu pēc iespējas ātrāk (piemēram, uzreiz ar interneta banku vai maksājuma karti).

Pēc maksājuma veikšanas, Jūsu aviobiļetes 24 stundu laikā tiks nosūtītas uz Jūsu norādīto e-pasta adresi.

Par mums:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.