Avio reisu jaunumi no Ryanair

Posted On :

Šonedēļ vairāki jaunumi no aviokompānijas Ryanair.

Ryanair jaunie reisi Norvēģijā

Ryanair plāno uzsākt iekšzemes reisus Norvēģijā. Pašlaik Ryanair piedāvā lidojumus no un uz Norvēģiju. Savukārt jaunajos plānos ietilpst Norvēģijas iekšējie maršruti. Tie varētu būt, piemēram, no Oslo Rigge uz Hāgesundu. Jauno reisu informācija pagaidām nav pieejama, kamēr notiek pārrunas ar attiecīgajām Norvēģijas avio iestādēm. Vienas no lētākajām aviobiļetēm uz Norvēģiju no Rīgas pašlaik ir biļetes uz OSLO.

Ryanair paplašinās Grieķijā

No Grieķijas arī būs jauni Ryanair lidojumu maršruti: Kalamata (~250km uz Dienvidrietumiem no Atēnām) un Zakintos (Zakynthos, neliela sala ~320km uz Rietumiem no Atēnām). No Kalamata divreiz nedēļā tiks nodrošināti lidojumi uz Milānu. No Zakintos būs lidojumi uz Briseli, arī divreiz nedēļā. Lidojumi sāksies aprīlī!

Ryanair jaunās bāzes

Ryanair šā gada aprīlī būs nobāzējies Eindhovenā, kas būs otrā Ryanair bāze Holandē. Tiks pievienoti arī četri jauni maršruti (Agadir, Bordeaux, Chania, Fez).

Vēl Ryanair būšot jauna bāze Marokā. Bāzēšanās notiks kādā jau no esošajām Marokas lidostām kurp lido Ryanair. Bet, iespējami arī jauni reisi uz / no Marokas. Šī būs pirmā Ryanair bāze Āfrikā. Detalizēts info gaidāms vēlāk!

Lidojumi no Rīgas

Ja meklē ceļojumu idejas, pārbaudi visas lētās aviobiļetes no Rīgas vienuviet.

Ryanair

Superbiletes.lv portāls: