airBaltic ziņo par lidojumu atsākšanu

Posted On :

airBaltic informē par nākotni

Citāts no airBaltic ziņojuma: “Kad tiks atcelti ierobežojumi, mēs plānojam sākt darbību ar vien dažām Airbus A220-300 lidmašīnām. Atjaunojoties pieprasījumam, mēs plānojam pakāpeniski pievienot flotei vienu lidmašīnu nedēļā. Pirmajā nedēļā mēs lidojumus veiksim uz vairāk nekā desmit galamērķiem”.

Ko mēs varam sagaidīt? Tiklīdz beigsies ārkārtas stāvoklis Latvijā (cerams, jūnija sākumā), tad lidojumi noteikti sāks uzņemt lielāku intensitāti. Ceļojumi starp Baltijas valstīm jau sāk atgriezties kopš nesen visu triju valstu vadības vienojās par robežu atvēršanu.

Par airBaltic

airBaltic ir Latvijas nacionālā lidsabiedrība, kas orientējas uz lēto aviobiļešu tirgu. airBaltic piedāvā lētas aviobiļetes lidojumiem no Rīgas gan taisnajos reisos, gan savienotajos lidojumos uz visu pasauli.

airBaltic pilots

airBaltic aviobiļešu cenas

Akcijās parasti lidojumi maksā sākot no 15 vai 19 eiro par vienvirziena airBaltic lidojumu no Rīgas. Cenā jau ir iekļauti nodokļi. Lētie lidojumi par šādām cenām pieejami katrā reisā, bet ņemiet vērā, ka to skaits var būt ierobežots ja jālido lielā grupā.

Saistītā informācija: