Lētas aviobiļetes uz Vāciju no Rīgas

Posted On :

Kā pirkt lētas aviobiļetes uz Vāciju no Rīgas!

Ja meklējat lētas aviobiļetes uz Vāciju no Rīgas, iespējams, derēs kāds no šiem tiešajiem lidojumiem. Tagad no Rīgas uz Vāciju lido lētās aviosabiedrības Ryanair un Wizz Air, kas nodrošina lētākas cenas. Biļeti labāk meklējiet jau laicīgi, pāris mēnešus pirms vēlamajiem datumiem, jo cenām ir tendence pieaugt jo tuvāk datums jo dārgākas! Vēl ņemiet vērā, ka, piemēram, uz Berlīni no Rīgas nelido neviena “lētā” aviokompānija, tāpēc uz turieni aviobiļešu cenas būs dārgākas par reizēm divām trijām.

Laicīgi arī painteresējieties kā nokļūt no lidostas tālāk uz Jūsu galamērķi. Lētās kompānijas bieži lido uz lidostām, kas ir tālāk no lielpilsētām. Piemēram, Ryanair lido uz Frankfurtes lidostu kas ir turpat 10x tālāk nekā Frankfurtes starptautiskā lidosta. Šajos gadījumos ar Ryanair reisiem parasti ir saskaņoti vietējie autobusi, kuru biļeti var nopirkt pie kāda lodziņa turpat mazajā lidostā (cenas aptuveni padsmit eiro vienā virzienā). Tāpat iespējams arī vilcienu savienojums, meklējiet info internetā vai jautājiet uz vietas lidostā!

No Rīgas uz Vāciju pašlaik lido šekojoši tiešie un lētie reisi

Uz šīm lidostām no Rīgas lidos lētās aviokompānijas:
(spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumu: iespēja mainīt pasažieru skaitu, bērnus, vai lidojumu datumus)

Lētas aviobiļetes uz Brēmeni no Rīgas šonedēļ maksā 50 eiro turp-atpakaļ.

Lētas aviobiļetes uz Diseldorfu no Rīgas – 41 eiro.

Lētas aviobiļetes uz Frankfurti no Rīgas – 41 eiro (vēl uz Frankfurti dabūnamas aviobiļetes no Kauņas – aptuveni 41 eiro, un aviobiļetes no Viļņas – ap 76 eiro).

Lētas aviobiļetes uz Minheni no Rīgas – 179 eiro turp-atpakaļ (bet aviobiļetes no Viļņas vidēji 159 eiro).

Vēl var meklēt lidojumus uz šīm vācu pilsētām, bet uz tām pašlaik nelido lētās kompānijas, tāpēc biļetes būs dārgāk:

Lētas aviobiļetes uz Berlīni – no Rīgas pašlaik nav super lēta piedāvājuma.

Lētas aviobiļetes uz Karlsrūi (Bāden Bādene) – no Rīgas pašlaik arī nav lēta piedāvājuma.

Uz Vāciju lētākos lidojumus ieteicams pirkt mēnesi divus pirms Jūsu plānotā datuma. Bet reizēm iespējams dabūt arī ļoti lētas biļetes tikai nedēļu pirms lidojuma!

aviobiļetes uz Vāciju oktobrī

Lidojumi uz Vāciju jāiegādājas tuvākajā laikā, cenas pieaug jo tuvāk lidojuma datums, jo biļetes dārgākas.

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.