Lētas aviobiļetes uz Londonu no 34 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Londonu lidojumiem rudenī! Vienvirziena lidojumi uz Angliju sākot no 34 eiro, un turp-atpakaļ no 68 eiro.

Uz Londonu vērts doties, ja vēlaties izbaudīt kultūras dzīvi (koncerti, teātris, standup) un iepirkties neskaitāmajos veikalos.

Aviobiļetes Londona jūnijā
(Tēja Londonas veikalos)

Londonas lidojumi no Rīgas

Šodien no Rīgas aviobiļetes uz Londonu ir 47 eiro (33 lati) vienā virzienā, un 68 eiro (48 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Londonu no Rīgas tagad nopērkami oktobra datumiem.

Londonas lidojumi no Viļņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Viļņas 34 eiro (24 lati) vienā virzienā, un 68 eiro (48 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Angliju no Viļņas nopērkami oktobrī.

Londonas lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Kauņas 42 eiro (30 lati) vienā virzienā, un 73 eiro (51 lats) turp-atpakaļ lidojumi septembrī. Lidojumi uz Lielbritāniju no Kauņas un Viļņas derēs, ja no Rīgas aviobiļetes ir izpārdotas.

Ņemiet vērā, lidojumu cenas mainās ar katru dienu, šodien atspoguļotās lidojumu cenas rīt var jau būt citas.

Lētas aviobiļetes uz Lielbritāniju ērtāk meklēt vienu līdz divus mēnešus pirms plānojat lidot. Vienvirziena biļetes vienmēr būs vislētāk!

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.