Lētas aviobiļetes uz Kos, Grieķiju 142 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Kos šovasar! Sākot ar 142 eiro (99 lati) turp-atpakaļ lidojums uz Kos no Kauņas. Kos ir iegarena sala Grieķijas teritorijā (tās izmērs 40 x 8 kilometri), salas krasta līnijas garums aptuveni 112 kilometri, un uz tās dzīvo 33 tūkstoši cilvēku. Vasarā vidējā temperatūra ir +23 līdz +26 grādi! Laika zona Kos salā ir tāda pati kā Rīgā.

Kos lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Kos no Kauņas 83 eiro (58 lati) vienā virzienā, un 142 eiro (99 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Kosu Grieķijā būs jūlijā!

Aviobiļetes uz Kos

Spiediet uz galapunkta saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem – iespēja mainīt pasažieru skaitu, vai lidojumu datumus. Lētas biļetes uz Kos labāk meklēt vienu divus mēnešus pirms plānotā lidojuma.

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.