Lētas aviobiļetes uz Londonu no 54 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Londonu lidojumiem vasarā un rudenī. Vienvirziena lidojumi uz Angliju sākot no 54 eiro, un turp-atpakaļ no 78 eiro. Londona ir vienmēr interesanta pilsēta, kas piedāvā gan plašas izklaides iespējas, gan bezgalīgu iepirkšanos!

Aviobiļetes Londona maijā
(Dzīvnieki parkos Londonā)

Londonas lidojumi no Rīgas

Šodien no Rīgas aviobiļetes uz Londonu ir 57 eiro (40 lati) vienā virzienā, un 78 eiro (54 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Londonu no Rīgas būs rudenī.

Londonas lidojumi no Viļņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Viļņas 54 eiro (38 lati) vienā virzienā, un 84 eiro (59 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Angliju no Viļņas pašlaik nopērkami rudenī.

Londonas lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Kauņas 57 eiro (40 lati) vienā virzienā, un 88 eiro (62 lati) turp-atpakaļ lidojumi. Lidojumi uz Lielbritāniju no Kauņas un Viļņas derēs, ja no Rīgas aviobiļetes jau izpārdotas.

Lētas aviobiļetes uz Lielbritāniju ērtāk ir meklēt vienu divus mēnešus pirms Jūsu plānotā lidojuma. Vienvirziena biļetes vienmēr būs vislētāk!

Ņemiet vērā, ka lidojumu cenas mainās katru dienu, tāpēc šodien atspoguļotās cenas rīt var jau būt citas.

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.