Lētas aviobiļetes uz Londonu no 50 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Londonu vasaras un rudens lidojumiem. Vienvirziena lidojumi uz Angliju sākot no 50 eiro, un turp-atpakaļ no 73 eiro. Londona ir vienmēr interesanta pilsēta, kas piedāvā gan plašas izklaides iespējas, gan bezgalīgu iepirkšanos!

Londonas lidojumi no Rīgas

Šodien no Rīgas aviobiļetes uz Londonu ir 55 eiro (38 lati) vienā virzienā, un 83 eiro (58 lati) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Londonu no Rīgas būs maijā un septembrī.

Londonas lidojumi no Viļņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Viļņas 50 eiro (35 lati) vienā virzienā, un 73 eiro (51 lats) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Angliju no Viļņas pašlaik nopērkami maijā.

Londonas lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Londonu no Kauņas 62 eiro (43 lati) vienā virzienā maijā, un 100 eiro (70 lati) turp-atpakaļ lidojumi maijā. Lidojumi uz Lielbritāniju no Kauņas un Viļņas derēs, ja no Rīgas biļetes jau iztirgotas.

Aviobiļetes Londona aprīlī
(Vāveres Londonas parkos)

Lētas aviobiļetes uz Angliju (Lielbritāniju) ērtāk būs meklēt vienu vai divus mēnešus pirms Jūsu plānotā lidojuma. Vienvirziena biļetes vienmēr būs vislētākās!

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.