Lētas aviobiļetes uz Frankfurti, Vāciju 68 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Frankfurti, lidojumi pavasarī sākot no 68 eiro vienā virzienā uz Vāciju. Lētākie lidojumi uz Frankfurti notiek no Rīgas, cena mainās vidēji reizi nedēļā!

Visas Frankfurtes biļešu cenas skatiet šeit: aviobiļetes uz Frankfurti. Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem uz Vāciju – iespēja mainīt pasažieru skaitu, lidojumu datumus, un izvēlēties aviokompānijas.

Piemēram, šodien aprīlim viena virziena biļete maksā tikai 68 eiro (47 Ls). Bet maijā turp-atpakaļ lidojums tikai 99 eiro (69 Ls).

Aviobiļetes Frankfurte

Sadaļā lidojumi uz Vāciju var meklēt aviobiļešu cenas uz visām pārējām vācu pilsētām. Frankfurtes lidojumi vislētāk būs ar Ryanair, bet ar Lufthansa būs superkomforts un tālāku savienojumu iespēja, piemēram, uz Kipru. Lai veicas sameklēt lētas aviobiļetes uz Vāciju!

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.