Lētas aviobiļetes uz Milānu no 34 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Milānu, lidojumi pavasarī sākot no 34 eiro vienā virzienā uz Itāliju. Lētākie lidojumi uz Milānu šonedēļ! Atceries, cenas Milānai mainās vidēji reizi nedēļā.

Milāna no Rīgas

Lētas aviobiļetes uz Milānu no Rīgas 42 eiro (29 Ls) vienā virzienā, un 84 eiro (59 Ls) turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Itāliju būs pavasarī, piemēram, no 7. līdz 12. maijam tikai 84 eiro.

Milāna no Viļņas

Uz Milānu aviobiļetes no Viļņas 34 eiro (24 Ls) vienā virzienā, un 69 eiro (48 Ls) turp-atpakaļ lidojumam (lētāk būs martā un aprīlī).

Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem – iespēja mainīt pasažieru skaitu, vai lidojumu datumus. Lētas aviobiļetes uz Milānu labāk meklēt vienu divus mēnešus pirms plānotā lidojuma!

Aviobiļetes Milāna

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.