Lētas aviobiļetes uz Maltu no 99 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Maltu pavasara un vasaras mēnešos! Sākot ar 99 eiro vienvirziena lidojumi uz Maltu no tuvākajām lidostām. Malta ir neatkarīga valsts Vidusjūrā, tā sastāv no piecām salām uz dienvidiem no Sicīlijas, un galvaspilsēta ir Valleta (ziemas vidējā temperatūra +15~16 grādi!). Maltā dzīvo aptuveni 400 tūkstoši cilvēku, un laika zona Maltā ir par stundu vēlāka nekā Rīgā.

Maltas lidojumi no Rīgas

Lētas aviobiļetes uz Maltu no Rīgas 121 eiro vienā virzienā, un 243 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Maltu no Rīgas ir martā un jūlijā!

Maltas lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Maltu no Kauņas 99 eiro vienā virzienā, un 158 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Maltu būs martā, aprīlī un maijā. Piemēram, turp-atpakaļ lētākās avobiļetes uz Maltu no Kauņas būs aprīlī un septembrī.

Aviobiļetes Malta

Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem – iespēja mainīt pasažieru skaitu, vai lidojumu datumus. Lētas biļetes uz Maltu labāk meklēt vienu divus mēnešus pirms plānotā lidojuma.

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.