Lētas aviobiļetes uz Kijevu no 44 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Kijevu pavasara mēnešos! No 44 eiro vienvirziena lidojumiem uz Ukrainu no tuvākajām lidostām. Kijeva ir Ukrainas galvaspilsēta, kas atrodas Dņepras upes krastā, tajā dzīvo aptuveni 3 miljoni cilvēku, un laika zona ir tāda pati kā Rīgai!

Kijeva no Rīgas

Lētas aviobiļetes uz Kijevu no Rīgas 168 eiro vienā virzienā, un 228 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Kijevu no Rīgas ir februārī un martā!

Kijeva no Viļņas

Lētas aviobiļetes uz Kijevu no Viļņas 44 eiro vienā virzienā, un 70 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Ukrainu būs martā, aprīlī un maijā. Piemēram, turp-atpakaļ lētākās avobiļetes uz Kijevu no Viļņas būs maijā.

Aviobiļetes Kijeva

Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem – iespēja mainīt pasažieru skaitu, vai lidojumu datumus. Lētas aviobiļetes uz Ukrainu labāk meklēt vienu divus mēnešus pirms plānotā lidojuma.

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.