Lētas aviobiļetes uz Dortmundi, Vāciju 23 LVL

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Dortmundi, lidojumi rudenī sākot no 23 LVL vienā virzienā uz Vāciju. Lētākie lidojumi uz Dortmundi notiek no Viļņas, aviobiļešu cenas mainās vidēji vienu reizi nedēļā!

Aviobiļetes Dortmunde

Visas Dortmundes cenas skatiet sadaļā aviobiļetes uz Dortmundi no Viļņas. Spiediet uz saites, un atvērsies informācija par lidojumiem uz Vāciju – iespēja mainīt pasažieru skaitu, lidojumu datumus, somu skaitu. Bet sadaļā lidojumi uz Vāciju var meklēt aviobiļešu cenas uz visām pārējām vācu pilsētām.

Šodien turp-atpakaļ aviobiļetes uz Dortmundi maksā 37 LVL. Lētākie lidojumi būs februārī, piemēram, datumiem no 2. līdz 5. februārim (četras dienas Vācijā).

Vienā virzienā aviobiļetes uz Dortmundi no Viļņas maksā 23 LVL. Lētākie lidojumi būs februārī, piemēram, 9. februārī.

Uz Viļņu no Latvijas var aizbraukt vidēji par padsmit latiem ar starptautiskajiem autobusiem (Lux Express, Simple Express, Ecolines, u.c.). No Viļņas uz lidostu kursē sabiedriskais autobuss, brauciena ilgums mazāk par pusstundu, biļešu cena mazāk par latu. Pie lidostas ir arī vairākas stāvvietas privātajiem auto.

Par šo ceļojumu blogu:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas informē kad un kur ir lētas aviobiļetes. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.