Lētas aviobiļetes uz Komiso, Sicīliju no 72 LVL

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Komiso Itālijā! Zemo cenu aviokompānija Ryanair pavasarī no Kauņas sāks jaunu lidojumu maršrutu uz Sicīlijas pilsētu Komiso (Comiso).

Šī pilsēta ir izslavēta ar arhitektūru, un, protams, Vidusjūras klimatu! Komiso atrodas Sicīlijas dienvidu daļā, aptuveni divdesmit kilometrus no papulārās Ragusa pilsētas. Komiso esot izcila ar to, ka tikusi pārbūvēta gandrīz no jauna pēc tam, kad to iznīcināja zemestrīces – un jaunās būves esot brīnišķīgs baroka piemērs!

Komiso tiešā lidojuma ilgums ir 3 stundas un 15 minūtes. Komiso lidosta atrodas tikai piecus kilometrus no pilsētas. No pilsētas var doties tālāk ar sabiedrisko transportu: autobusiem un vilcienu (līdz Ragusai ir pusstundas brauciens, līdz Sirakūzai divarpus stundas).

Komiso lidojumu cenas

Šodien lētas aviobiļetes uz Komiso no Kauņas maksā 57 Ls vienā virzienā, un 72 Ls turp-atpakaļ. Ryanair tiešie lidojumi uz Komiso sāksies martā, bet ir nopērkami internetā jau šobrīd!

Komiso Sicīlijas kartē:

SKATĪT LIELĀKĀ KARTĒ

Nakšņošana Komiso

Viesnīcu cenas Komiso meklējiet šeit (daždesmit viesnīcas pašā pilsētā vai tās tuvumā Sicīlijas salā).

Lidojumi Komiso

Ceļojumu blogs:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam šeit jaunumu sadaļā.