Aviokompāniju jaunumi novembrī

Posted On :

Jaunākie jaunumi no aviokompānijām! Vecākas ziņas lasiet sadaļā “Avio jaunumi“. Šoreiz ziņas par jauniem reisiem un uzlabojumiem no Ryanair, easyJet, Condor, Germanwings, uc.

Ryanair jaunumi

Ryanair uzlabojumi: Ryanair ziņo, ka tās reisos turpmāk varēs ņemt salonā arī otru maziņu somu. Vēl tikšot samazinātas maksas pakalpojumiem lidostā, pārāk smaga bagāža vai “boarding pass” izprintēšana maksāšot mazāk. Un sākot ar februāri, visās Ryanair lidmašīnās tikšot ieviesta sēdvietu numurēšana (sēdvietas tiks piešķirtas “uz dullo”, bet ja vēlēsieties pirkt vairākas vietas līdzās, par to būšot nedaudz jāpiemaksā). Arī biznesa klases ceļotājiem Ryanair gatavojot savu piedāvājumu, kas tiks publiskots nākamgā gada pirmajā ceturksnī. Nu ko, pozitīvas pārmaiņas no Ryanair!

Ryanair Maskavā: Ryanair to vēl nav oficiāli apstiprinājis, bet avioindustrijas aprindās jau klīst jaunums, ka ar 2014.gada martu Ryanair sāks tiešos lidojumus Maskava – Dublina un Sanktpēterburga – Dublina. Zemo cenu karš Krievijā pamazām sākas!

Ryanair jaunie reisi: Londonas Stanstedas lidostai būšot ap 12 jauni reisi, ne viens no tiem nav pa tiešo saistīts ar Latviju. Vēl Itālijā būs jauni lokālie reisi no Romas Fiumicino lidostas: Catania un Palermo (abi Sicīlijā) un Lamezia (Itālijas dienvidu gals). Februārī Beļģijā Ryanair atvērs otru bāzi, Brussels Zaventem lidostā (11km no Briseles), no turienes būs desmit jauni maršruti (Alicante, Barcelona, Ibiza, Lisbon, Malaga, Palma, Porto, Rome, Valencia, Venice).

Germanwings jaunumi

Germanwings, lētā aviokompānija kas pieder Lufthansai, nākamgad sāks lidojumus starp Knoku (Īrija) un Ķelni (Vācija). Germanwings lidojumi sāksies 31. maijā un notiks reizi nedēļā. Šim reisam ir sezonāls raksturs, to beigs oktobrī. Vēl Germanwings būs jauni reisi no Berlīnes Tegel lidostas uz Bukaresti (Rumāniju), Nirnbergu (Vāciju) un Romu Fiumicino (Itāliju). Lētas biļetes uz Romu no Viļņas ir vislētākais variants.

Jet2.com jaunumi

Lielbritānijas “low cost” lidsabiedrība Jet2.com novembrī sākusi tiešos reisus no East Midlands (Notingemas) uz Prāgu (Čehiju) un Budapeštu (Ungāriju). Tiešās konkurences šajā maršrutā viņiem nav, tāpēc super lētas aviobiļetes tur varētu arī nebūt.

airberlin jaunumi

Vācu lētā aviokompānija airberlin sāk tiešos reisus no Minhenes (Vācijas) uz Agadiru (Maroku). Līdz šim airberlin jau bija tiešie lidojumi uz Agadiru no Diseldorfas (ar Ryanair var ļoti lēti aizlidot no Rīgas uz Diseldorfu).

Condor jaunumi

Vācu komfortablā aviokompānija Condor ziņo par trīs sezonas jaunajiem reisiem: no Vīnes (Austrijas) uz Mombasu (Keniju), un no Minhenes uz Maurīciju (sala Indijas okeānā pie Madagaskaras / Āfrikas), un uz Varadero (Kubu). Patīkams papildinājums Condor tālo reisu saimē 🙂

easyJet jaunumi

easyJet atklājuši piekto tiešo reisu aviobiļetēm starp Lielbritāniju un Tenerifi (Kanāriju salām). Lidojumi uz Tenerifi notiks no Ņūkāslas lidostas (Newcastle) divas reizes nedēļā. Šo Tenerifes lidojumu sezona beigsies 23. aprīlī.

Superbiletes.lv portāls:

Superbiletes.lv Tevi informē par aviobiļešu akcijām un avio jaunumiem. Ja patīk, tad pievienojies Facebook vai seko ar Twitter!