Idejas Jaungada ceļojumiem

Posted On :

Kur doties lidojumā Jaungada laikā? Superlētie lidojumi decembra/janvāra mijai nu jau ir izpirkti, jo palicis vairs tikai mēnesis. Tāpēc jārēķinās, ka jau tagad aviobiļetes Jaungada lidojumiem ir vairākas reizes dārgākas kā citos datumos! Ja tomēr gribas aizbēgt, še neliels ieskats galapunktu variantos.

No Rīgas, Kauņas vai Viļņas?

Atceries, ja biļetes no Rīgas ir izpirktas, vai tirgojas par pārāk fantastiskām cenām, vienmēr ir iespēja meklēt citur! Aviobiļetes no Viļņas, vai aviobiļetes no Kauņas ir populārākā alternatīva. Nesezonā biļetes no Lietuvas gadās pat 2x lētāk nekā no Latvijas, tā lūk.
Tiem, kas mājo Ziemeļlatvijā, varētu interesēt arī aviobiļetes no Tallinas.

Idejas Jaungada lidojumiem

LONDONA – tur vienmēr būs ko darīt un redzēt! Viens no pieprasītākajiem galapunktiem, tāpēc ar cenām tieši Jaungadā vai Ziemassvētkos tā ir kā ir. Londonā ej uz teātriem, koncertiem, sagaidi Jaungadu milzīgā cilvēku pūlī, iepērcies, un garšīgi paēd.

MILĀNA – nav jau gluži pie Vidusjūras, bet Itālija vien ir! Modes zīmoli un iepirkšanās, varbūt nedaudz slēpošana, un bezgalīgas alus straumes kalnu kūrortā, jā, tas dažam derētu 😀

TENERIFE – tur ziemā var gan peldēties, gan paķert sauli! Šo sauc par mūžīgā pavasara zemi, salu kopums pretī Āfrikas krastiem, kas skaitās Spānija 🙂 Smuka apkārtne, neskaitāmas ekskursijas, okeāns, forši tusiņi klubos, vai divvientulība īrētā dzīvoklītī.

SARDĪNIJA – no Kauņas vidēji 40 lati uz Sardīniju turp-atpakaļ kad nav Jaungads 🙂 Un ap 120 latiem Jaungada datumos, kas arī nav dārgi! Itāļu sala Vidusjūrā, tur būs ko darīt, īpaši ziemā, kad ir klusā sezona un viss ir lētāk.

PAFOSA – parasti lidojums no Kauņas turp-atpakaļ ir ap 80 latiem, Jaungada tuvumā būs pusotrs divi simti. Kipras sala Vidusjūrā, klusā sezona, bet būs ko redzēt un darīt!

PARĪZE – aviobiļetes uz Parīzi no Viļņas ārpus Jaungada ir fantastiski lētas, pakliko uz datumiem, varbūt ko labu atrodi!

ROMA – Roma no Viļņas gandrīz vienmēr lētāk kā no Rīgas. Jaunais gads tur iespējams par aptuveni 150 latiem abos virzienos.

DISELDORFA, BRĒMENE, FRANKFURTE, BERLĪNE – vācu Ziemassvētku tirdziņi, karstvīns, iepirkšanās ar īstām atlaidēm, un gan jau arī kādi radi jāapciemo! Vidējā cena turp-atpakaļ lidojumam decembris-janvāris būs ap 115 latiem.

Vislētākie lidojumi

Daži no vislētākajiem galapunktiem, kur varbūt vērts doties janvāra sākumā. Atpūties tajos, vai izmanto tos lai pārsēstos uz citu lidmašīnu vai vilcienu!

OSLO – no Rīgas uz Oslo jebkurā laikā var aizlidot par aptuveni trīsdesmit latiem turp-atpakaļ. Apciemo radus, aplūko fjordus, nopērc hotdogu par pieciem latiem..

BERGENA – norvēģu pilsēta pretējā pusē Oslo, arī ļoti iecienīta latviešu vidū! Turp-atpakaļ lidojumi knapi virs 30 latiem.

STOKHOLMA – vēl viena Skandināvijas pilsēta, uz kuru var aizlidot par daždesmit latiem. Pilsēta, kas izvietota uz entajām salām.

KIJEVA – no Viļņas lidojumi uz Kijevu visu laiku mega lēti. Jaungads Ukrainā, vēsi! 😀

Lai veicas!

Aviobiļetes Jaungadam

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lētas aviobiļetes, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.