Lētas aviobiļetes Jaungada datumiem

Posted On :

Kā iegādāties lētas aviobiļetes Jaungada datumiem?
Pirmā atbilde: aizmirsti! Jaungada lidojumi tiek izpirkti jau krietni ātrāk nekā novembrī vai decembra sākumā. Iemesls tam ir pašsaprotams – Jaungada svinību dēļ notiek intensīva tautas kustība uz un no Latvijas. Vieni brauc no Londonas uz Rīgu pie saviem tuviniekiem, citi bēg no drēgnās Rīgas uz silto Tenerifi. Visiem ir tikai viens mērķis, ietusēt un atpūsties, un nopirkt biļetes pēc iespējas lētāk. Bet, ir arī varianti!

Ko darīt, ja nepaspēji dabūt lētu Jaungada ceļojumu?

1) Mēģini kombinēt vienvirzienu lidojumus lēto aviokompāniju klāstā. Piemēram, uzmeklē Ryanair lidojumu no Rīgas uz Romu, un jaunā lapā sāc meklēt atpakaļ lidojumu vienvirzienā (Rīga – Roma). Jo ne vienmēr pilna turp-atpakaļ lidojuma cena atspoguļo reālo cenu, gadās atrast ko lētāku ja pērc atsevišķi vienā virzienā!

2) Mēģini kombinēt dažādus lidojumus. Piemēram, lido no Rīgas uz Milānu, un atpakaļ lido no Milānas uz Viļņu / vai no Romas uz Rīgu. Šāds variants reizēm atmaksājas, neskatoties uz dažādām lidostām un papildus ceļa izdevumiem no lidostas. Izklausās sarežģīti, bet kad piešaujies meklēšanā, ir okei!

3) Lētāk var dabūt no Lietuvas. Ne reti gadās, ka lidojumi no Viļņas vai Kauņas ir lētāki nekā no Rīgas. Piedevām, ja tie ir izķerti no Latvijas, reizēm tos var dabūt arī no Tallinas. Ja ļoti vajag, tad aizbraukt ar busu vai savu mašīnu līdz kādai no kaimiņu lidostām nav nemaz tāds “čakars”. Pamēģini!

4) Pērc vien pa dārgo 🙁 Ja citu variantu nav, un jālido tā vai tā, nekas cits neatliks, kā pirkt “pa dārgo”! Jau tagad vidējā turp-atpakaļ lidojumu cena no Rīgas uz pieprasītākajiem atpūtas galapunktiem ir divi līdz trīs simti latos (kas ir vidēji 3-5x dārgāk kā tie paši reisi citos datumos). Steidzies, kamēr domāsi, citi izpirks!

5) Aizbēdz kaut kur ar autobusu! Kaut arī busu biļetes uz gadu miju izpērk, Tavs vēlamais galapunkts varbūt būs aizsniedzams 2 līdz 3 reizes lētāk. Tikai rēķinies ar nosēdētu dibenu, un nakšņošanu busā. Galējas nepieciešamības un ierobežotu līdzekļu gadījumā šis derēs!

6) Varbūt apciemo kādu Baltijas kaimiņzemi? Visi visur jau esam bijuši, bet varbūt tomēr tepat blakus ir kāda fantastiska vieta, kurp aizdoties ar savu auto 🙂 Uzjautā draugiem un paziņām. Varbūt nav vērts tērēties uz superdārgām biļetēm, un jāpaskatās uz Jaungada tusiņu savādāk..

Ja vēl neesi izdomājis, kurp doties gadu mijas atvaļinājumā, šeit idejas Jaungada ceļojumiem.

Cerams, kaut kādas pārdomas rosināja, un ņem par labu, ceļotāj!

Aviobiļetes Jaungadam

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lētas aviobiļetes, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.