Lētas aviobiļetes uz Dortmundi, Vāciju 34 LVL

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Dortmundi, lidojumi rudenī sākot no 34 latiem turp-atpakaļ uz Vāciju. Lētākie lidojumi uz Dortmundi notiek no Viļņas, cena mainās vidēji reizi nedēļā!

Šodien turp-atpakaļ aviobiļetes maksā 34 LVL, piemēram, datumiem no 13. līdz 20. novembrim (8 dienas Vācijā).

Visas Dortmundes biļešu cenas skatiet šeit: aviobiļetes uz Dortmundi no Viļņas. Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumiem uz Vāciju – iespēja mainīt pasažieru skaitu, vai lidojumu datumus.

Uz Viļņu no Latvijas var aizbraukt vidēji par padsmit latiem ar starptautiskajiem autobusiem (Lux Express, Simple Express, Ecolines, u.c.). No Viļņas uz lidostu kursē sabiedriskais autobuss, brauciena ilgums mazāk par pusstundu, biļešu cena mazāk par latu. Lai veicas sameklēt lētas aviobiļetes uz Vāciju! Sadaļā lidojumi uz Vāciju varat pārbaudīt citu pilsētu aviobiļešu cenas.

Aviobiļetes Dortmunde

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.