Lētas aviobiļetes uz Vāciju septembrī

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Vāciju, lidojumi rudenī un ziemā. Lētās biļetes uz Vāciju no Rīgas un Lietuvas lidostām. Atkarībā no izvēlētā laika un maršruta cenas var mainīties jo tuvāk lidojuma datums, jo tās paliek dārgāk. Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumu – biļešu cenas, pasažieru skaits, lidojuma datumi, aviokompānijas.

Ko darīt Vācijā?

Uz Vāciju var lidot strādāt, iepirkties, vai pēc jauna auto vai moto 🙂 Darba tirgus Vācijā ir milzīgs, viss atkarīgs no Jūsu prasmēm un valodas līmeņa! Iepirkšanās Vācijā ir tā vērta, jo atlaides un preču kvalitāte tur krasi atšķiras no mūsu “atlaidēm”. Viens šopinga lidojums uz Vāciju, un garderobe atjaunota! Populāri ir lidot uz Vāciju lai atpakaļ brauktu ar tikko iegādātu auto. Lietoto mašīnu tirgus nav salīdzināms ar pie mums redzamo izvēli.

Katrā Vācijas pilsētā būs ko apskatīt, un ja nepatīk pilsēt vide ar veco arhitektūru un entajiem muzejiem, dodieties uz Harcu kalniem pastaigāt, vai uz Alpu kalniem izbaudīt slēpošanu!

Lidojumi uz Vāciju

Lētas aviobiļetes uz Berlīni no Rīgas turp-atpakaļ lidojums – 106 Ls / vienvirziena lidojums – 67 Ls. Vēl uz Berlīni aviobiļetes no Viļņas – 101 Ls (turp-atpakaļ), un aviobiļetes no Kauņas – 81 Ls (turp-atpakaļ).

Lētas aviobiļetes uz Brēmeni no Rīgas – 50 Ls / – 61 Ls.
Vēl uz Brēmeni aviobiļetes no Viļņas – 44 Ls.

Lētas aviobiļetes uz Diseldorfu no Rīgas – 50 Ls / – 43 Ls.
Vēl uz Diseldorfu aviobiļetes no Viļņas – 44 Ls.

Lētas aviobiļetes uz Frankfurti no Rīgas – 57 Ls / – 36 Ls.
Vēl uz Frankfurti aviobiļetes no Kauņas – 59 Ls.

Lētas aviobiļetes uz Hamburgu no Rīgas – 172 Ls / – 87 Ls.
Vēl uz Hamburgu aviobiļetes no Viļņas – 160 Ls.

Lētas aviobiļetes uz Karlsrūi (Bāden Bādene) no Rīgas – 132 Ls.
Vēl uz Karlsrūi aviobiļetes no Viļņas – 246 Ls.

Lētas aviobiļetes uz Minheni no Rīgas – 177 Ls / – 120 Ls.
Vēl uz Minheni aviobiļetes no Kauņas – 334 Ls.

Sadaļā lidojumi uz Vāciju varat pārbaudīt citu pilsētu aviobiļešu cenas. Uz Vāciju lētākos lidojumus ieteicams pirkt mēnesi divus pirms Jūsu plānotā datuma. Bet reizēm iespējams dabūt arī ļoti lētas biļetes tikai nedēļu pirms lidojuma!

aviobiļetes uz Vāciju

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu portāls, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.