Londonas lidostu viesnīcas

Posted On :

Viesnīcas Londonas lidostu tuvumā

Lidojumi ar pārsēšanos Londonā bieži notiek ar ilgāku gaidīšanu starp reisiem svešā lidostā. Tāpēc piedāvājam ieskatu viesnīcu piedāvājumā lielāko Londonas lidostu apkārtnē. Nenakšņojiet lidostas terminālī, ja var atrast arī lētas alternatīvas! Lielbritānijas pilsētām cenas meklējiet sadaļā lidojumi uz Angliju.

Spiediet uz viesnīcu skaita un jaunā logā atvērsies viesnīcu meklēšanas rezultāti. Londonas viesnīcas iespējams kārtot pēc tūristu vērtējuma, cenas, vai zvaigznēm.

Viesnīcas Biggin Hilā

Londonas Biggin Hill lidosta (London Biggin Hill airport) – 1200 viesnīcas.
Biggin Hill lidosta atrodas aptuveni divdesmit kilometrus no Londonas centra. Līdz pilsētai no lidostas iespējams nokļūt ar autobusu, vilcienu, vai helikopteru.

Viesnīcas Getvikā

Londonas Getvikas lidosta (London Gatwick airport) – 84 viesnīcas.
Londonas Getvikas lidosta atrodas aptuveni četrdesmitpiecus kilometrus no Londonas centra. Šī ir otra lielākā starptautiskā lidosta Lielbritānijā. Uz pilsētu no lidostas iet vilciens, autobusi, un arī ērts veloceliņš.

Viesnīcas Hītrovā

Londonas Hītrovas lidosta (London Heathrow airport) – 60 viesnīcas.
Londonas Hītrovas lidosta atrodas aptuveni divdesmit kilometrus no Londonas centra. Uz pilsētu no lidostas iet gan metro, gan vilciens, gan autobusi.

Viesnīcas Lutonā

Londonas Lutonas lidosta (London Luton airport) – 65 viesnīcas.
Londonas Lutonas lidosta atrodas aptuveni piecdesmit kilometrus no Londonas centra. Uz Londonu ir iespējams nokļūt ar vilcienu un autobusiem.

Viesnīcas Pilsētas lidostā

Londonas pilsētas lidosta (London City airport) – 150 viesnīcas.
Londonas pilsētas lidosta atrodas aptuveni desmit kilometrus no Londonas centra. Uz lidostu ir iespējams nokļūt ar virszemes vilcienu un autobusiem.

Viesnīcas Sautendā

Londonas Sautendas lidosta (London Southend airport) – 80 viesnīcas.
Londonas Sautendas lidosta atrodas aptuveni stundas braucienā Londonas ar vilcienu vai autobusu.

Viesnīcas Stanstedā

Londonas Stanstedas lidosta (London Stansted airport) – aptuveni 80 viesnīcas.
Stanstedas lidosta atrodas aptuveni piecdesmit kilometrus no Londonas centra. Uz Londonu ir iespējams nokļūt ar vilcienu un autobusiem. Metro līnijas līdz Stanstedai nav.

Saistītā informācija Superbiletes.lv portālā:
Pārbaudiet cenas aviobiļetēm uz Londonu http://superbiletes.lv/aviobiletes/letas-aviobiletes-uz-londonu (lidojumi ar Ryanair, WizzAir, airBaltic, un citām aviokompānijām). Aviobiļešu cenas uz Londonu parasti svārstās no padsmit latiem līdz ~100 Ls par vienvirziena lidojumu.