Lētas aviobiļetes uz Oslo 17 eiro

Posted On :

Lētas aviobiļetes uz Oslo, Norvēģijas lidojumi vasarā sākot no 17 eiro vienā virzienā. Lētie lidojumi uz Oslo izpārdošanā tikai šonedēļ! Ņemiet vērā Covid-19 vīrusa ierobežojumus pirms pērkat lidojumu!

Oslo lidojumi no Rīgas

Lētas aviobiļetes uz Oslo no Rīgas 19 eiro vienā virzienā, un 49 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Norvēģiju no Latvijas tagad ir maijā un jūnijā.

Oslo lidojumi no Viļņas

Lētas aviobiļetes uz Oslo no Viļņas 17 eiro vienā virzienā, un 41 eiro turp-atpakaļ. Lēti lidojumi uz Oslo no Viļņas ir maijā.

Oslo lidojumi no Kauņas

Lētas aviobiļetes uz Oslo no Kauņas 30 eiro vienā virzienā, un 134 eiro turp-atpakaļ. Lētākie lidojumi uz Norvēģiju no Kauņas ir vasarā.

Lidojumu cenas uz Oslo kāpj pēc principa jo tuvāk lidojuma datums, jo dārgākas aviobiļetes. Viena virziena lidojumi noderēs tiem, kas uz Oslo dosies strādāt bez konkrēta atpakaļ lidošanas datuma.

Aviobiļetes uz Oslo

Spiediet uz saites, un atvērsies visa informācija par lidojumu (iespēja mainīt lidojumu datumus vai pasažieru skaitu). Citas Norvēģijas pilsētas skatiet mūsu sadaļā rezervēt aviobiļetes.

Ceļojumu blogs:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kas dodas uz ārzemēm strādāt vai atpūtas tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un kad parādās lēto lidojumu jaunumi, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam šeit jaunumu sadaļā.