Vētras dēļ Eiropā būs atcelti avioreisi

Posted On :

Ņemiet vērā, ka tuvāko dienu laikā, spēcīga ciklona dēļ Eiropas rietumu daļā noteikti atcels lidojumus!

Lai saprastu situācijas nopietnību, pievērsiet uzmanību vēja ātrumam un ciklona kustības zonai!

Ko tas nozīmē?
Visticamāk, dēļ šādas vētras varētu būt atcelti vai kavēsies lidojumi uz/no Vācijas, Polijas, Dānijas, Nīderlandes, Lielbritānijas, u.c. rietumu Eiropas reģiona lidostām.

Ko darīt?
Ja Jums ir paredzēts lidojums tuvākajās dienās no kādas no šīm valstīm, aktīvi sekojiet konkrētās lidostas mājas lapai vai lidostu Twitter kontiem. Kā arī, regulāri pārbaudiet e-pastu, vai nav jaunumi no Jūsu aviokompānijas.

Ja būsiet iestrēguši lidostā, meklējiet info par savām patērētāja tiesībām attiecībā uz atceltajiem lidojumiem un kādas kompensācijas Jums pienāktos (atkarībā no kavējuma ilguma, piemēram, ēdienreize vai nakšņošana). Izsmeļoša informācija ir atrodama Patērētāju tiesību aizsardzības centra mājas lapā: http://www.ptac.gov.lv/page/167

Kavētie lidojumi
(Bildes avots: LTV)

Saistītā informācija:
Superbiletes.lv ir aviobiļešu jaunumu blogs, kas domāts ceļotājiem, kuri dodas uz ārzemēm strādāt vai tūrisma braucienos. Mēs meklējam visu aviokompāniju lēto aviobiļešu akcijas, un, kad parādās lētas aviobiļetes, tad šo informāciju izsūtam mūsu sekotājiem uz e-pastu, kā arī publicējam jaunumu sadaļā.